NUTRILITE™ DOUBLE X™ - papildymas

NUTRILITE™ DOUBLE X™ - papildymas (292409)
NUTRILITE™ DOUBLE X™ - papildymas (292409)
NUTRILITE™
292409
2 x 31 dienos dozės papildymas (372 tabletės) be dėklo

„NUTRILITE DOUBLE X“ – tai galingas multivitaminų, multimineralų ir fitonutrientų sudėtyje turintis maisto papildas su ypatingu „PhytoBlend™“ kompleksu, kurį sudaro 5 spalvų grupėms priklausantys 22 augalai ir fitoelementai, teikiantys moksliškai patvirtintą naudą organizmui. 

„NUTRILITE DOUBLE X“ – tai maisto papildas, suteikiantis subalansuotą 12 svarbiausių vitaminų ir 10 svarbiausių mineralų kompleksą. Papildytas „PhytoBlend™“,  specialus 22 augalų kompleksas yra sudarytas iš vaisių, daržovių ir žolelių, kuriuos ne visada paprasta įtraukti į kasdienę mitybą.

„NUTRILITE DOUBLE X“ paįvairina mitybą, suteikdamas augalinės kilmės sudedamųjų dalių, priklausančių 5 spalvų grupėms: žaliai, baltai, geltonai, raudonai ir violetinei. Kiekviena spalvų grupė suteikia vertingų maistingųjų medžiagų. Visos augalinės kilmės sudedamosios dalys yra gaunamos iš tvarių „Nutrilite™“ar „NutriCert™“ūkių, kuriuose nenaudojami toksiški chemikalai ar pesticidai. Tikima, kad tvarus ūkininkavimas padeda išauginti stiprius ir gyvybingus augalus, turinčius didelę maistinę vertę.

Esant stresui ar sezoniniams pokyčiams, „NUTRILITE DOUBLE X“ suteikia svarbiausių maistinių medžiagų, užtikrinančių puikią organizmo savijautą. 

„DOUBLE X“ – tai didžiausias pasaulyje pardavėjas, siūlantis multivitaminus ir multimineralus su penkių spalvų grupėms priklausančiais fitonutrientais.1

1 Šaltinis: Euromonitor International Limited; mažmeninės kainos MPK sąlygos; visi kanalai, 2017 m.

Pažiūrėkite, kaip tai veikia

„NUTRILITE DOUBLE X“ yra skirtas užpildyti visą galimą mitybos ir fitonutrientų trūkumą. Tai padeda atkurti vidinę pusiausvyrą ir padidinti natūralų potencialą.

Produktas suteikia geriausią pagalbą organizmui įvairiomis formomis:

- Smegenų funkcija: jodas palaiko normalią kognityvinę funkciją. vitaminas B12 padeda psichikai normaliai funkcionuoti.

- Nervų sistema: varis palaiko normalią nervų sistemos funkciją.

- Imuninė sistema: vitaminas C prisideda prie normalios imuninės sistemos veikimo. 

- Energijos teikianti medžiagų apykaita: niacinas palaiko normalią energijos teikiančią medžiagų apykaitą. 

- Uždegiminių reakcijų kontrolė: kurkuminas padeda organizmui kontroliuoti uždegimines reakcijas.

- Virškinimo sistema ir kepenys: kalcis palaiko tinkamą virškinimo fermentų funkciją. rozmarinas ir kurkuminas padeda palaikyti normalią kepenų funkciją.

- Ląstelės:kalcis yra naudingas ląstelių dalijimosi ir prisitaikymo procese.

- Oksidacinis stresas: vitaminas E saugo ląsteles nuo oksidacinio streso.

- Širdies funkcija: vitaminas B6 palaiko normalią homocisteino apykaitą, o tiaminas padeda normaliai širdies funkcijai.

- Kaulų funkcija: vitaminas D reikalingas normaliai kaulų funkcijai užtikrinti.

- Raumenų funkcija: magnis padeda raumenims tinkamai funkcionuoti.

- Akių funkcija / regėjimas: vitaminas A reikalingas normaliam regėjimui užtikrinti.

- Oda, plaukai ir nagai: biotinas padeda išsaugoti gražią odą ir plaukus. Vitaminas C skatina normalų kolageno, padedančio odai normaliai funkcionuoti, susidarymą. Selenas ir cinkas padeda išsaugoti stiprius nagus.

- Hormonų pusiausvyra: vitaminas B6 padeda kontroliuoti hormonų veiklą, o pantoteno rūgštis skatina normalią steroidinių hormonų, vitamino D ir kai kurių neurotransmiterių sintezę bei medžiagų apykaitą.

Svarbi ir įvairi bei subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Tai Jums patiks

Žmogaus organizmas yra tarsi ekosistema, kuri nuolat bando išlaikyti vidinę

pusiausvyrą, kad galėtų optimaliai funkcionuoti.

Todėl labai svarbi tinkama mityba. Subalansuota ir įvairi mityba yra labai svarbi tiek jūsų dabartinei psichinei ir fizinei savijautai, tiek bendrai organizmo būklei ateityje.

3 iš 4 suaugusiųjų visame pasaulyje kasdien nesuvalgo 5 vaisių ir daržovių porcijų, kurias rekomenduoja Pasaulio sveikatos organizacija (PSO)1.   Todėl reikalingas visas maistinių medžiagų ir pagalbinių augalinių sudedamųjų dalių, vadinamų fitonutrientais, kompleksas.

„NUTRILITE DOUBLE X“ sudėtyje yra penkių spalvų grupių augalų ir fitonutrientų: žalios, baltos, geltonos, raudonos ir violetinės.

„NUTRILITE DOUBLE X“ padeda užpildyti galimas vitaminų, mineralų ir fitonutrientų spragas, tokiu būdu užtikrinant, kad jūsų organizmas atgaus vidinę pusiausvyrą ir padidins natūralų potencialą.

1 Šaltinis: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

Verta žinoti

Dauguma suaugusiųjų (58–88 proc.)visame pasaulyje per dieną suvalgo mažiau nei 5 vaisių ir daržovių porcijas, kurias rekomenduoja Pasaulio sveikatos organizacija (PSO)2.

Vaisiai ir daržovės yra didžiulis vitaminų, mineralų ir pagalbinių augalinės kilmės junginių, dar vadinamų fitonutrientais, šaltinis.

Norėdami užtikrinti, kad gaunate pakankamai maistingųjų medžiagų, mes kontroliuojame visą procesą nuo sėklos iki papildo,kad galėtume pasiūlyti aukštos kokybės produktą:

-  procesas prasideda atrenkant sėklas, kurios sodinamos į tinkamą tvarių ūkių dirvožemį reikiamame gylyje. Tikima, kad tvarus ūkininkavimas padeda išauginti stiprius ir gyvybingus augalus, turinčius didelę maistinę vertę.

-  Visos augalinės kilmės sudedamosios dalys yra gaunamos iš tvarių „Nutrilite™“ ar „NutriCert™“ ūkių, kuriuose nenaudojami toksiški chemikalai ar pesticidai.

-  Derlių surenkame, kai jis turi daugiausia naudingų savybių, naudodami geriausias fitonutrientų profilio dalis. Jos apdorojamos per kelias valandas nuo derliaus nuėmimo, naudojant naujausią įrangą.

-  Mūsų mokslininkai nuolat ieško naujų būdų, kaip pagerinti natūraliai gaunamas sudedamąsias dalis, derindami svarbiausius vitaminus ir mineralus su augalinės kilmės fitonutrientais.

-  Atliekami išsamūs bandymai, siekiant užtikrinti, kad „DOUBLE X“ yra saugus produktas. Prieš produktui pasiekiant jus, mes atliekame 2 000 bandymų su kiekvienu produkcijos vienetu, pradedant nuo augalinės medžiagos.

Esant stresui ar sezoniniams pokyčiams, gali prireikti pagalbos atkuriant vidinę pusiausvyrą, kad organizmas ir psichika tinkamai funkcionuotų.

2 Šaltinis: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

Detalės

Pagrindinės ypatybės

Suteikia  subalansuotą 12 svarbiausių vitaminų, 10 svarbiausių mineralų ir 22 augalų, aprūpinančiu plačiu ir naudingu fitonutrientų spektru, kompleksą.

„NUTRILITE DOUBLE X“ yra papildytas „PhytoBlend™“ išskirtiniu kompleksu, gautu iš vaisių, daržovių ir žolelių, kurias ne visada paprasta įtraukti į kasdienę mitybą. Suteikia  augalinių ir papildomų 5 spalvų grupėms priklausančių augalinės kilmės sudedamųjų dalių, vadinamų fitonutrientais: žaliai, baltai, geltonai, raudonai ir violetinei. Kiekviena spalvų grupė suteikia vertingų maistingųjų medžiagų.

Visos augalinės kilmės sudedamosios dalys yra gaunamos iš tvarių „Nutrilite™“ ar „NutriCert™“ ūkių, kuriuose nenaudojami toksiški chemikalai ar pesticidai. Tikima, kad tvarus ūkininkavimas padeda išauginti stiprius ir gyvybingus augalus, turinčius didelę maistinę vertę.

Nenaudojami ir dirbtiniai saldikliai, dažikliai, skonio stirprikliai ar konservantai.

Naudojimo būdas

REKOMENDUOJAMA DOZĖ

Saugusiems rekomenduojama vartoti po vieną vitaminų, mineralų ir fitonutrientų sudėtyje turinčią tabletę du kartus per dieną valgio metu.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Maisto papildai nepakeičia subalansuotos ir įvairios mitybos bei sveikos gyvensenos.

Neviršyti rekomenduojamos paros normos.  Pakuotės neimkite, jei pažeistos plombos arba atidaryti folijų pakeliai. Kad produktas išliktų šviežias, tabletes laikykite folijos pakeliuose. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Sudėtis 

VITAMINŲ TABLETĖ: kalcio karbonatas, stabilizatoriai (mikrokristalinė celiuliozė, skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė, akacijos guma, hidroksipropilmetilceliuliozė, agaras, riebalų rūgščių kalcio druskos), magnio oksidas, L-askorbo rūgštis, birumą gerinančios medžiagos (silicio dioksidas, riebalų rūgščių magnio druskos), maltodekstrinas, nikotinamidas, D-alfa-tokoferilo rūgšties sukcinatas, kalcio D-pantotenatas, sacharozė, emulsiklis (natrio alginatas), žirnių krakmolas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, kukurūzų krakmolas, cinko oksidas, palmių aliejus, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, tiamino mononitratas, beta karotinas, liuteino esteriai, antioksidantai (askorbilo palmitatas, natrio askorbatas, alfa-tokoferolis, tokoferolio ekstraktas), sojos baltymų izoliatas, drėkiklis (glicerolis), likopenas (iš pomidorų, Lycopersicon esculantum), retinilacetatas, gliukozės sirupas, pteroilmonoglutamo rūgštis, glazūra aplieta medžiaga (karnaubo vaškas), D-biotinas, natrio selenitas, cianokobalaminas. 

MINERALŲ TABLETĖ: kalcio karbonatas, stabilizatoriai (mikrokristalinė celiuliozė, skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė, akacijos guma, hidroksipropilmetilceliuliozė, pektinas), magnio oksidas, geležies fumaratas, maltodekstrinas, birumą gerinančios medžiagos (silicio dioksidas, riebalų rūgščių magnio druskos), pipirmėčių ekstraktas 0,9 % (Mentha x piperita), cinko oksidas, petražolių koncentratas 0,6 % (Petroselinum crispum), špinatų koncentratas 0,6 % (Spinacia oleracea), vario gliukonatas, cukranendrių pluoštas, vandeningasis koncentratas 0,3 % (Nasturtium officinale), mangano sulfatas, kukurūzų krakmolas, liucernos koncentratas 0,2 % (Medicago sativa), drėkiklis (glicerolis), chromo chloridas, natrio molibdatas, glazūra aplieta medžiaga (karnaubo vaškas), natrio selenitas. 

FITONUTRIENTŲ TABLETĖ: stabilizatoriai (mikrokristalinė celiuliozė, skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė, hidroksipropilmetilceliuliozė, akacijos guma, kalcio sulfatas, riebalų rūgščių kalcio druskos), kalcio karbonatas, rozmarino ekstraktas 12 % (Rosmarinus officinalis), kvercetinas, magnio oksidas, acerolio koncentratas 6 % (Malpighia glabra), maltodekstrinas, L-askorbo rūgštis, ciberžolės ekstraktas 3 % (Curcuma longa), rudadumblių milteliai 2 % (Ascophyllum nodosum, Laminaria digitata), birumą gerinančios medžiagos (silicio dioksidas, riebalų rūgščių magnio druskos), vynuogių ekstraktas 1 % (Vitis vinifera), apelsinų koncentratas 1 % (Citrus sinensis), cukranendrių pluoštas, lndiškojo lapainio koncentratas 0,6 % (Phyllanthus emblica), juodųjų serbentų ekstraktas 0,4 % (Ribes nigrum), greipfrutų koncentratas 0,3 % (Citrus paradisi), svogūnų ekstraktas 0,3 % (Allium cepa), mėlynių koncentratas 0,2 % (Vaccinium corymbosum), šeivamedžio ekstraktas 0,2 % (Sambucus nigra), sacharozė, drėkiklis (glicerolis), 0,1 % citrinos koncentratas (Citrus limon), 0,1 % mandarinų koncentratas (Citrus reticulata), žirnių krakmolas, kukurūzų krakmolas, vidutinės grandinės trigliceridai, glazūra aplieta medžiaga (karnaubo vaškas), kalio jodidas, cholekalciferolis, antioksidantas (alfa-tokoferolis).

Maistinė vertė

VIDUTINIS KIEKIS 6 tabletės per dieną (2 vitaminų, 2 mineralų, 2 fitonutrientų tabletės) % NRV (maistinių medžiagų pamatinės vertės) (6 tabletės per dieną) *
Vitaminas A 800 μg RE 100%
Beta karotenas 2,4 mg -
Vitaminas D3 7,5 μg 150%
Vitaminas E 12 mg TE 100%
Vitaminas C 160 mg 200%
Vitaminas B1 2,2 mg 200%
Vitaminas B2 2,8 mg 200%
Niacinas (nikotinamidas) 16 mg NE 100%
Vitaminas B6 2,8 mg 200%
Folio rūgštis 200 μg 100%
Vitaminas B12 2,5 μg 100%
Biotinas 100 μg 200%
Pantoteno rūgštis 12 mg 200%
Kalcis 680 mg 85%
Magnis 245 mg 65%
Geležis 7 mg 50%
Cinkas 10 mg 100%
Varis 0,95 mg 95%
Manganas 1 mg 50%
Selenas 50 μg 91%
Chromas 36 μg 90%
Molibdenas 45 μg 90%
Jodidas (iš rudadumblių miltelių ir kalio jodido) 130 μg 87 %
Kurkuminoidai 31 mg -
Luteinas 1 mg -
Likopenas 1 mg -
Kvercetinas 100 mg -
Rozmarino rūgštis 10 mg -
Iš viso antocianinų 3 mg -

% referencinė maistinė vertė 

D.U.K.

Kas yra fitonutrientai ir kuo jie svarbūs?

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) rekomenduoja suvalgyti ne mažiau kaip 5 porcijas vaisių ir daržovių per dieną. Tačiau apie 75 proc. žmonių visame pasaulyje nesilaiko šios rekomendacijos3. Taip pat svarbi įvairi ir subalansuota mityba. Todėl geriausia valgyti visų penkių spalvų grupių vaisius ir daržoves, nes augaluose yra ne tik įvairių vitaminų ir mineralų, bet ir fitonutrientų. 

Fitonutrientai – dar vadinami fitocheminėmis medžiagomis – yra organinės kilmės  sudedamosios dalys, kurios yra randamos augaluose. Terminas „fito“ yra kilęs iš graikų kalbos žodžio, reiškiančio augalą. Vaisiai, daržovės, grūdai, ankštiniai augalai, riešutai ir arbatos – tai turtingi fitonutrientų šaltiniai.

3Šaltinis: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

Kuo skiriasi „NUTRILITE DOUBLE X“, „NUTRILITE Daily“ ir „NUTRILITE“ kramtomieji multivitaminai?

„NUTRILITE Daily“ yra puikus įvadas į multivitaminų / multimineralų papildymą, o „NUTRILITE DOUBLE X“ yra laikomas aukso standartu. „DOUBLE X“ siūlo visapusiškesnį vitaminų ir mineralinių medžiagų profilį nei „NUTRILITE Daily“ bei platesnį augalinių ir fitotropinių medžiagų spektrą.

„NUTRILITE“ kramtomųjų multivitaminų paskirtis – teikti vaikams ir jaunuoliams pagrindinę bazinę pagalbą visus metus.

Kuo „NUTRILITE DOUBLE X“ skiriasi nuo konkurentų produktų?

Naudojamos įvairios augalinės kilmės sudedamosios dalys yra vienas didžiausių požymių, skiriančių „NUTRILITE DOUBLE X“ ir konkurentų maisto papildus. „NUTRILITE DOUBLE X“ pagamintas naudojant išskirtinį fitonutrientų kompleksą.  

„NUTRILITE DOUBLE X“ ne tik subalansuoja 12 esminių vitaminų ir 10 esminių mineralų, bet ir yra papildytas „PhytoBlend™“ypatingu 22 augalų ir fitonutrientų kompleksu, gautu iš vaisių, daržovių ir žolelių, kurias ne visada paprasta įtraukti į kasdienę mitybą.  Todėl „NUTRILITE DOUBLE X“ yra sukurtas taip, kad užpildytų galimas fitonutrientų spragas teikiant visų penkių fito spektro spalvų augalines medžiagas, kurių kiekviena suteikia vertingų maistingųjų medžiagų.

Kam naudingas šis produktas?

Ši produktą rekomenduojama vartoti suaugusiems, kurie rūpinasi savo organizmu, vertina aktyvų ir dinamišką gyvenimo būdą bei supranta, kaip naudinga papildyti savo mitybą naudingomis medžiagomis, kad galėtų puikiai jaustis (žr. „Teikiama nauda“).

Žmonėms, kurie kasdien nesuvalgo 5 vaisių ir daržovių porcijų, kaip rekomenduoja Pasaulio sveikatos organizacija (PSO).

Žmonėms su prastesne protine ar fizine savijauta.

Patiriantiems stresą.

Norintiems padėti organizmui įveikti sezoninius pokyčius.

Aktyviai sportuojantiems, kai reikalinga daugiau maistingųjų medžiagų*.

Besilaikantiems dietos, kai trūksta svarbiausių vitaminų ir mineralų.

*„Amway“ nenaudoja medžiagų, kurias Pasaulio antidopingo agentūra (WADA) uždraudė naudoti „Nutrilite“ produktams. Mūsų produktai yra saugūs juos naudojant pagal etiketėje pateiktus nurodymus. Negalime nustatyti, kokį poveikį mūsų produktų naudojimas gali turėti medicininių tyrimų rezultatams, todėl sportininkams rekomenduojame pasitarti su gydytoju dėl asmeninių mitybos programų.

Ar „NUTRILITE DOUBLE X“ sudėtyje yra gliuteno arba laktozės? 

„NUTRILITE DOUBLE X“ sudėtyje nėra laktozės. Atlikti bandymai dėl produkto sudėtyje esančio gliuteno. Nustatyta, kad produkte yra mažiau nei 20 ppm gliuteno. Tai atitinka ES taikomą produktų be gliuteno apibrėžimą.

Ar šiame produkte yra fruktozės, dirbtinių skonio stipriklių, dažiklių, saldiklių ar konservantų?

Ne, produkto sudėtyje nėra fruktozės, dirbtinių saldiklių, dirbtinių skonio stipriklių, dirbtinių dažiklių ar konservantų.

Ar šį produktą gali naudoti vegetarai ir veganai?

„NUTRILITE DOUBLE X“ atitinka Europos vegetarų sąjungos pateiktą „vegetarizmo“ apibrėžimą, tačiau, kadangi viena iš sudedamųjų dalių yra lanolinas, gautas iš avių vilnos, mes nemanome, kad tai yra veganiškas produktas.




Kaip nusipirkti?

Džiugu, kad domitės AMWAY produkcija, kurią įsigyti galite oficialiame kompanijos puslapyje amway-lithuania.com.

Pasirinkite jums tinkamiausią būdą:

Pasirinkite jums tinkamiausią pirkimo būdą:

Registruotas klientas

Kainodara: +10 %*

Registracija: nemokama

Kuo Jums tai naudinga:

  • Nemokama registracija
  • Specialios akcijos lojaliems klientams
  • Nemokamas pristatymas, kai užsakymo suma 49 eurų ir daugiau
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 49 €)

* Pasiūlymas KLIENTUI

Naujienų prenumeratoriams – dovanos!

5 € vertės nuolaida visiems, kas užsiprenumeruos Amway naujienlaiškį ir sutiks gauti naujienas. Sužinokite pirmi ir mėgaukitės!

Narys+ Populiariausias

Kainodara: Didmeninė kaina

Registracija: 10,80 €

Kuo Jums tai naudinga:

  • Įsigykite kokybiškus kasdienio naudojimo produktus greitai ir patogiai 24/7
  • Papildomo uždarbio galimybė žemos rizikos, žemų kaštų verslo modeliu
  • Atrasite geresnį darbo ir asmeninio gyvenimo balansą
  • Galite rinktis, ar skirti šiam verslui visą, ar dalį dienos
  • Visokeriopa rėmėjų pagalba, mokymo įrankiai ir programėlės
  • Išplėskite savo klientų bazę pasiūlydami jiems patogų on-line apsipirkimą
  • Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 72 €
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 72 €) 

Naujai besiregistruojančiam Nariui+ Amway kompanija siūlo startines nuolaidas, pateikus pirmą užsakymą per 10 dienų nuo registracijos:

  • Nemokamą registraciją, jeigu užsakymas pasieks 100 PV (apie 200 €) arba daugiau.
  • 15% nuolaidą užsakymams nuo 200 iki 300 PV – papildomai prie nemokamos registracijos.
  • Dovanų kuponus kito mėnesio užsakymams.

Jei jau esate registruoti ir tiesiog norite pažiūrėti produktą,  spauskite čia.